Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Το κείμενο που ξεχώρισε την προηγούμενη εβδομάδα


Γράψαμε όλοι ένα κείμενο που περιέχει τη λέξη "κρεοπώλης" και αφού διαβάσαμε όλοι τα έργα μας στην τάξη, ψηφίσαμε το καλύτερο που δημοσιεύεται παρακάτω. Το έγραψε ο Τσιτουρίδης Πορφύρης.


Η κυρία Μαρίκα πήγε με τις φίλες της στην αγορά για να ψωνίσουν. Και ξαφνικά, σαν μαγικά, ένας ληστής πετάχτηκε και έκλεψε την τσάντα της και άρχισε να τρέχει. Τότε πετάχτηκε ένας τυπάς με άσπρα ρούχα γεμάτα αίματα, αξύριστος, ψηλός και χοντρός, και άρχισε να κυνηγάει τον ληστή. Ο ληστής έπεσε κάτω από τον φόβο του καθώς έβλεπε πως ο κρεοπώλης ήταν πιο γρήγορος και από τον... Flash. Άρχισε να κλαίει και να φωνάζει "βοήθεια, βοήθεια".
Όμως όλοι γύρω κατάλαβαν πως ήταν κλέφτης και επευφημούσαν τον σούπερ ήρωα κρεοπώλη ο οποίος με τη βοήθεια της μπέρτας του και των gadget του, πέταξε μακριά αφήνοντας μια φράση γραμμένη ανάμεσα στα σύννεφα του ουρανού:

"Κυρία Μαρίκα δεν θα σου επιστρέψω την τσάντα! ΚΛΑΨΕ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Είμαι ο CHICKEN VADER και μόλις τελείωσα!"

Τότε η κυρά Μαρίκα, φανερά εκνευρισμένη, φώναξε: "Μου τη δίνεις τα μάλα" και άρχισε να πετάει και αυτή στον ουρανό χάρη στο μαγικό παλτό της, πίσω από τον CHICKEN VADER.
Η μάχη ήταν αμφίρροπη και καθόλου άνιση ώσπου στο τέλος δημιουργήθηκε μια ακτίνα φωτός και κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη.
Οι φίλες της κυρά Μαρίκας έψαχναν να τη βρουν, αλλά δεν την ξαναείδαν.
Αυτός που σώθηκε ήταν ο CHICKE VADER ο οποίος πήγε σπίτι του να φάει φτερούγες κοτόπουλου με πουρέ και τυρί.
Μετά από λίγα χρόνια, ένα απόγευμα, ενώ έβλεπε τηλεόραση στο σαλόνι του, άκουσε την πόρτα. Όταν πήγε να δει ποιος είναι, είδε την κυρά Μαρίκα η οποία του είπε: "I'M BACK!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου